is : 12:13:34
Directe voordelen
Paragnosten bellen
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnostenbellen.nl / paragnosten / onze-paragnosten / Merlijn /
   
  Welkom op de persoonlijke pagina van paragnoste Merlijn
   
  Getuigenis over Merlijn
Merlijn
Bel met paragnoste Merlijn
Empowerment coach 150 cpm 0903 - 416 42
Spirituele coach 90 cpm 0909 - 86 86
Raadgever   PIN  2787
 
       
    Wat zegt paragnoste Merlijn over zichzelf:  
       
    Beste mensen, ik ben Medium & Succescoach Merlijn en ben intens met het helpen bij complexe persoonlijke en zakelijke vraagstukken. We gaan kijken waar je staat. Ik werk met je/jullie geboortedatums en de pendel en wil zo samen met jou oplossingen en antwoorden vinden. Waar nodig verwijs ik je door naar andere topspecialisten binnen mediums.nl. Wanneer je als mens persoonlijk en/of zakelijk vastloopt en mij om hulp vraagt, krijg je vernieuwende inzichten, ga je je angsten overwinnen en ontstaat er steeds meer zelfliefde. Je gaat meteen kleine en grote successen realiseren. Ik leer je telefonisch graag een oefening waardoor je direct in je kracht staat en zelfvertrouwen hebt. Hierdoor krijg je een boost in je leven. Je bent nergens meer bang voor wanneer jij in je kracht staat. Je blijft in de positieve spiraal waardoor je kunt scheppen wat jij wilt. Je gaat manifesteren. Vriendelijke groet, Merlijn
       
    Paragnoste Merlijn was laatst online op 17 maart.  
       
 
Empowerment coach
Raadgever
Spirituele coach
 
         
  Zelfliefde en angst wat een gevaarlijke cocktail zeg! Ik belde je op wanneer ik bezeten was van angstige gedachten en heb het gesprek beĆ«indigd met zelfliefde. De waas voor me ogen is ervan af!

Ik ga echt aan de slag met je advies en wat voelen de gedachten heerlijk aan. Het eerste wat ik dacht na ons gesprek is, ik ben toch een hartstikke leuke vrouw. Waarom durf ik mezelf niet uit te spreken bij me partner? Bang om verlaten te worden, bang om afgewezen te worden. Ik ben erachter gekomen dat het veel erger is om mezelf in de steek te laten.

Bedankt voor het fijne gesprek, door jou heb ik de rust in mezelf weer terug gevonden en de antwoorden die ik zocht.


Anoniem
 
         
Plaats beoordeling
Plaats beoordeling
   
  Agenda Merlijn
AANWEZIG MAART 2023
     
 
WODOVRZAZOMADI
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
     
  Ik zal in maart aanwezig zijn op deze website op dagen die ik heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn.
 
     
Agenda paragnosten
  Bel goedkoper
 
 
 
  © Paragnostenbellen.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer