Tarotkaart Bekers twee - uitleg door paragnosten
Directe voordelen
Paragnosten bellen
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnostenbellen.nl / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Bekers twee /
   
  Tarotkaart van vandaag Bekers twee
     
 

Tarotkaart Bekers twee

Tarotkaart van Getalkaarten

Tarotkaart van Bekers

Je zou kunnen denken dat de Tarotkaart van Bekers Twee enkel verwijst naar 2 personen of de liefde tussen 2 personen. Maar dat is niet zo. De Tarotkaart van Bekers Twee verwijst naar de liefde en het getal twee, maar ook in de betekenis van de liefde voor ons zelf, ons innerlijk en uiterlijk, je moet immers ook van jezelf kunnen houden.

De Tarotkaart van Bekers Twee kondigt dus vaak een soulmate aan, een zielsverwant die op je pad zal komen en wie jou onvoorwaardelijk lief zal hebben. Jullie zijn beide aparte entiteiten, maar wanneer jullie samen zijn, dan zijn jullie meer dan 1 en 1, julie zullen elkaars geluk versterken. Voor anderen zullen jullie wij zijn en aanzien worden als 1 entiteit. De Tarotkaart van Bekers Twee zal dus 2 entiteiten verenigen tot 1. Eens jullie samen een entiteit, een koppel vormen zal je er echter wel zelf moeten aan werken, liefde is immers een werkwoord en daar kan de Tarotkaart van Bekers Twee jullie niet mee helpen. Deze tarotkaart brengt jullie samen, maar de twee in de tarotkaart van Bekers Twee verwijst dus eerder naar dat jullie met twee aan de relatie zullen moet werken, beiden de kar zullen moeten trekken.

Daarom dat de Tarotkaart van Bekers Twee ook de nadruk wil leggen op de betrokkenheid van de twee personen, jullie zullen beiden instaan voor de stabiliteit en de slaagkansen van de relatie. Leer eerst jezelf lief te hebben, kijk ook in je innerlijke zelf, laat het licht in jezelf schijnen, dan kan je vervolgens ook jezelf vol overgeven aan een ander. Door in jezelf te kijken, in het reine te komen met jezelf, jezelf graag te zien... zo zal je de slaagkans van je relatie verhogen.

Liefde is geen materieel voorwerp, liefde is een gevoel die heel moeilijk te visualiseren is en daarom misschien te vaak verwaarloosd. Bovenal is het een zaak die enkel kan slagen als beide partners, duidelijke verwijzing naar de twee van deze tarotkaart, zich ten volle inzetten voor de liefdevolle relatie, het is een gedeelde verwezenlijking of verdienste. Het is meer dan alleen leuke dingen samen doen.

Zelfreflectie is af en toe noodzakelijk. Stel je niet altijd de vraag 'Houdt hij voldoende van mij?' of 'Is hij de man van mijn leven?' maar neem samen af en toe de tijd om na te denken over : 'Hoe houden wij van elkaar en kan het beter en intenser?' Leer van elkaars verlangens en noden.Tarotkaarten van de week

Zwaarden Schildknaap
Keizerin
Toverstaf zes
Dwaas
Toverstaf Ridder
Matiging


 

 
   
 
lees beoordelingen
stel een vraag
agenda paragnosten
gratis daghoroscoop
bekijk overzicht
doe uw voordeel
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Doe uw voordeel
 
 
  © Paragnostenbellen.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer